Τα εγγειοβελτιωτικά έργα εις το πλαίσιον του προγράμματος ανασυγκροτήσεως - Λέτσας Φ. (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 2023)
Τα εγγειοβελτιωτικά έργα εις το πλαίσιον του προγράμματος ανασυγκροτήσεως