Η επίσκεψις του καθηγητού της Α.Σ.Β.Σ. κ. Σ. Αγαπητίδη εις Κύπρον και Αίγυπτον - Ανωτέρα Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Η επίσκεψις του καθηγητού της Α.Σ.Β.Σ. κ. Σ. Αγαπητίδη εις Κύπρον και Αίγυπτον