Επιτεύξεις και όρια της διεθνούς ενοποιήσεως του ναυτικού δικαίου - Wustendorfer , Hans (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Επιτεύξεις και όρια της διεθνούς ενοποιήσεως του ναυτικού δικαίου