Το εφετεινόν ακαδημαϊκόν έτος της Ανωτ. Σχολής Βιομηχανικών Σπουδών: αι εναρκτήριοι ομιλίαι των κ.κ. Γρ. Κασιμάτη και Π. Καντζιά - Ανωτέρα Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Το εφετεινόν ακαδημαϊκόν έτος της Ανωτ. Σχολής Βιομηχανικών Σπουδών: αι εναρκτήριοι ομιλίαι των κ.κ. Γρ. Κασιμάτη και Π. Καντζιά