The Nobel Prize Robert F. Engle & Clive W. J. Granger - Αγιακλόγλου, Χρήστος Ν. (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 2004)
Η Βασιλική Επιστημονική Ακαδημία της Σουηδίας απεφάσισε τον Οκτώβριο του 2003, εις μνήμην του Alfred Nobel, να δοθεί από την Τράπεζα της Σουηδίας το ομώνυμο βραβείο Nobel της Οικονομικής Επιστήμης για το έτος 2003 στους διακεκριμένους ερευνητές Robert F. Engle και Clive W. J. Granger για την συμβολή τους στις οικονομετρικές τεχνικές ανάλυσης οικονομικών χρονοσειρών.