Εις ποιου Υπουργείου την αρμοδιότητα ανήκει η επαγγελματική εκπαίδευσις; - Παπαϊωάννου Ευστράτιος Κ. (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Εις ποιου Υπουργείου την αρμοδιότητα ανήκει η επαγγελματική εκπαίδευσις;