Από την ευρωπαϊκήν οικονομικήν συνεργασίαν εις την κοινότητα του ατλαντικού συμφώνου - Στεφανόπουλος Στέφανος (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Από την ευρωπαϊκήν οικονομικήν συνεργασίαν εις την κοινότητα του ατλαντικού συμφώνου