Η μεταχείρισις του παράγοντος εργασία και η εξάρτησις του από τον μηχανικόν εξοπλισμόν - Χωραφάς Νικόλαος (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Η μεταχείρισις του παράγοντος εργασία και η εξάρτησις του από τον μηχανικόν εξοπλισμόν