Μέτρα τελωνειακής και δασμολογικής φύσεως διευκολυντικά της εξαγωγικής βιομηχανίας - Φράγκος Ιωάννης Λ. (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Μέτρα τελωνειακής και δασμολογικής φύσεως διευκολυντικά της εξαγωγικής βιομηχανίας