Το διεθνές συνέδριον των κοινωνικών επιστημών δια τας χώρας της Εγγύς και Μέσης Ανατολής - Καλογερόπουλος - Στρατής Σπυρίδων (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Το διεθνές συνέδριον των κοινωνικών επιστημών δια τας χώρας της Εγγύς και Μέσης Ανατολής