Οικονομική και κοινωνική ζωή: από την έκθεσιν πεπραγμένων κατά το έτος 1951 του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος - Οικονομική και Κοινωνική Ζωή (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Οικονομική και κοινωνική ζωή: από την έκθεσιν πεπραγμένων κατά το έτος 1951 του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος