Η βιομηχανία της χώρας κατά το 1950 (από την έκθεσιν του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος) (Οικονομική και Κοινωνική Ζωή) - Τράπεζα της Ελλάδος (SPOUDAI Journal of Economics and Business, 1951)
Η βιομηχανία της χώρας κατά το 1950 (από την έκθεσιν του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος) (Οικονομική και Κοινωνική Ζωή)